Miről álmodik egy kamasz fiú?!???? Moziról, az első csókról, bulikról.. Na és miről álmodik a mindig mosolygós Zsoltika?!Eláruljuk… Élete első önálló lépteiről,melyekért már sok éve küzd. Ugye nekünk ez milyen természetes.. Zsolti fél év múlva lesz 18 éves, ugye összefogunk érte, hogy egy csodás ajándékot kaphasson?  A lehetőséget az álmához.

Családja részletesen mesél Zsolti történetétől és állapotáról itt: https://www.facebook.com/groups/licitcsodacsoport/permalink/1761049454420637/ 

Aki utalással szeretné támogatni Zsoltika rehabilitációit:

CsodaCsoport Alapítvány K&H Bank

104019835052697069541012

HU80 104019835052697069541012

SWIFT: OKHB HUHB

Közlemény: Zsolti 

Köszönünk minden jótékonysági felajánlást, minden megosztást, minden utalást❣️❣️

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
✳️ A CsodaCsoport  Közhasznú Alapítvány non-profit szervezet. Nem vonunk le a beérkező adományokból!
Céges adományozók részére adomány igazolást ki tudunk állítani, mely adóalap csökkentésre alkalmas.
????&ℹ️ https://m.facebook.com/csodacsoportalapitvany/

Sokatoknak ismerős lehet már az arcunk, gyakran találkoztok profilunkkal a felajánlásoknál, vagy TikTok videókban, hiszen igyekszünk minél több helyen jelen lenni, de volt már szerencsénk többetekkel élőben is találkozni egy-egy megmozdulásunk alkalmával.
Ti kit ismertek meg a képekről?
A nevekkel segítünk: Niki, Orsi, Anita, Ildi, Móni, P.Niki és Bettina.

Immáron 5. éve, hogy összeköt minket a beteg gyermekek és családjaik segítése, és alkotunk egy erős háttércsapatot, pedig a CsodaCsoport indulása előtt nem is ismertük egymást.
Ti mióta vagytok velünk?!

2019 óta, a közös munka során még jobban megismertük egymást, kapcsolatunk barátsággá kovácsolódott, és azóta is nap mint nap együtt dolgozunk azért, hogy minél több fogyatékkal élő, vagy beteg gyermeknek segítsünk fejlődni, felzárkózni, teljesebb életet élni. Tesszük ezt munka és család mellett a szabadidőnkben, mert látjuk, milyen irreálisan nagy anyagi terhet kell a sérült gyermeket nevelő
szülőknek viselniük! Csodálattal adózunk ezen családok kitartásáért, és megtiszteltetés számunkra, hogy betekintést nyerhetünk az életükbe.

Az elmúlt években közel 200 családnak tudtunk már segítő kezet nyújtani, 2 mentőmotor és egy új gyermekrohamkocsi beszerzésében segítettünk, támogattuk már a Heim Pál kórházat, a Vakok Intézetét, újszülött osztályokat, valamint 2023- ban létrehoztunk a debreceni klinikán egy 11,5 M Ft értékű rehabilitációs szobát.

Idén a rengeteg tervünk között szerepelnek jótékonysági rendezvények, valamint több pályázat is, és sok más izgalmas dolog, amit apránként majd megosztunk veletek.

Ezek megvalósításához azonban anyagi támogatásra van szükségünk, hiszen a CsodaCsoport Alapítvány gazdasági tevékenységet nem végez, az alapítvány fenntartását, működését célzott támogatásból (működésre szánt adomány) és az adó 1% kis részéből tudjuk biztosítani.

A következő 30 napban így a CsodaCsoport Alapítvány támogatásáért indítunk gyűjtést, hogy ez a rengeteg terv valóra válhasson.
Köszönjük, ha segítetek minket, akár csak egy megosztással is, valamint köszönjük, hogy Ti is szíveteken viselitek a beteg gyermekek gyógyulását❣️

Aki utalással szeretné támogatni minket:
CsodaCsoport Alapítvány K&H Bank 104019835052697069541012
HU80 104019835052697069541012
SWIFT: OKHB HUHB
Közlemény: Alapítvány

Köszönjük, ha idén az adód 1% a CsodaCsoport javára ajánlod fel! ???? 

Adószámunk: 19239778-1-43

 〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️ 

✳️

 A CsodaCsoport Közhasznú Alapítvány non-profit szervezet. Nem vonunk le a beérkező adományokból! A támogatásokat teljes egészében a felkarolt gyermekek kapják. Céges adományozók részére adomány igazolást ki tudunk állítani, mely adóalap csökkentésre alkalmas.

 

Köszönünk minden jótékonysági felajánlást, minden megosztást, minden utalást!

〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
✳️

 
????&ℹ️ 

https://m.facebook.com/csodacsoportalapitvany/

????