Pályázat

Szerző: | márc 2, 2024

A CsodaCsoport Alapítvány pályázatot hirdet!

Ezúttal 3 darab egyenként 2,9 Millió Forintot érő EXOPULSE Mollii Suit-ra lehet pályázni, amely egy segédeszköz azon gyerekek számára, akik izomfájdalmakban, görcsökben és egyéb motoros károsodásokban szenvednek agyi bénulás, szklerózis multiplex, stroke, egyéb agysérülések, fibromyalgia vagy más fájdalommal járó szindrómák miatt. (Bővebb infók a terápiás ruháról lejjebb.) Ez a különleges segédeszköz fél éven át szolgálja majd a pályázat nyertesének fejlődését, majd újabb gyermekhez kerül.

Jelenleg 2 db 104-es és egy 112-es méretű segédeszközre lehet pályázni az alábbi felületen keresztül, az űrlap kitöltésével:

????https://form.jotform.com/240332833971052

A pályázat feltételei:
1. Fontos, hogy a pályázat folyamatos, nem zárjuk le, a Jotform felületén keresztül bármikor lehet jelentkezni. Feltétel viszont egy előzetes állapotfelmérés, hogy a gyermek számára engedélyezett az eszköz használata. Ezt a Sher European Rehabilitation Centerben végzik el, a vizsgálat költsége 30.000 Ft, amely teljes egészében a szülőt terheli. A Mollii ruha használata ellenjavallt azok számára, akik mágneses vagy elektromágneses eszközöket, például sönteket, pace-makereket, vagus stimulátorokat, intratekális baklofen szivattyúkat, cochleáris implantátumokat ültettek be. Néhány egyéb állapot pedig (például epilepszia, rosszindulatú daganat, szívbetegségek vagy a bőr megszakadása) felülvizsgálatot igényel.
2. Alapító okiratunk szerint 18 év alatti fiatalok és gyermekek terápiás költségeit vagyunk jogosultak támogatni, ezért a pályázat korhatára: be nem töltött 18. életév.
3. A pályázaton olyan gyermek is nevezhető, aki korábban részesült már a CsodaCsoport Alapítvány támogatásában.

Mit tud a Mollii Suit?
A Svédországban kifejlesztett és gyártott Az EXOPULSE Mollii Suit egy nadrágból, kabátból és levehető vezérlő egységből áll. Az egész testben 40 testizmot stimulálnak. A ruha enyhíti a krónikus fájdalmat. Biztonságosan és egyszerűen képes ellazítani a görcsös és feszült izmokat. Ezenkívül aktiválja az izmokat, hogy a páciens visszanyerje felettük az irányítást. Megakadályozza az izmok sorvadását, és a helyi vérkeringést is növelheti. A különleges fejlesztésű EXPOULSE Mollii Suit rendszeres használata emeli az általános életminőséget. További információ a Mollii Suit-ról: https://shercp.com/molliisuit/