Téli CsodaNap 2022

Volt egyszer egy Téli Csodanap….

❄️

Amikor október elején kipattant a jótékonysági nap ötlete a fejünkből, még mi magunk is bizonytalanok voltunk abban, hogy elegendő lesz-e ennyi idő arra, hogy megszervezzük. Aztán ahogy szépen lassan, az utolsó utáni pillanatig állt össze a mozaik tudtuk, hogy minden rendben lesz. Nehéz szavakba foglalni, hogy mit éreztünk, amikor szinte gondolkodás nélkül álltak, álltatok a rendezvény mellé.
Köszönjük a La Vida DUNA Rendezvényháznak, hogy már másodszor adott helyszínt jótékonysági rendezvényünknek, és, hogy mindenben igyekeztek segítségünkre lenni a rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében.
Besenyei Andi vezette Toppantó szuper bemelegítő volt, idén is imádták kicsik-nagyok. 

????????
????????

 Aztán jött az Apacuka zenekar Mini verzió, ahol előkerültek a fakanalak és házat is építettünk. 

????
????

A jótékonysági séta alkalmával 100 lufit tudtunk kiosztani a Ballon Galéria jóvoltából, a szuper képeket köszönjük Drónpilótádnak. (Ezeket később mutatjuk majd)

Ahogy visszaértünk, kicsit megmelegedtünk és kezdődött is Tompeti és Barátai koncert, akik fantasztikus hangulatot csináltak. Aztán jött a meglepetés a Pizza King Express jóvoltából, akik 15 db 40 cm-es pizzát ajánlottak fel. Egy kis pihenő után  Patai Anna, @gino és Krisz Rudolf csodálatos hangja varázsolt el minket.
A nap során folyamatos tombola sorsolás volt, hiszen rengeteg felajánlást kaptunk, többek között az KFCtől, a Best Stuff csapatától, a Fornetti Magyarországtól, Biopont és Balogh Erika,MiniPolisz, @Dynasty Syrup, @Ácsné Hoffmann Rita jóvoltából.
És persze ne feledkezzünk meg a kézműves és sütivásárról, ami nem jöhetett volna létre Nélkületek: Prazsák Lászlóné, Kiss Alexandra, Nemeshegyi Pálné, Fábián Zsuzsa, Török Nóri, Szente Annamária, Szente Nikolett, Szenténé Kovács Enikő, Horváth Gabriella, Mészáros Nikolett , Deák Ilona, Bakonyváriné Pozsár Tímea, Szilvási Enikő, Farkas Éva, Babicz Ibolya, Farkas Erik, Ballya Évi, Zombori Adél.
A koncertek alatt Luca és a fonások világa  és Arcfestés Hanna Lídia varázsolta szebbé vagy épp pókemberré a gyermekeket fonásokkal és arcfestéssel, valamint a Lufigura és Böbe készített lufikból csodákat.

És szeretnénk köszönetet mondani az önkénteseknek, akik “árultak”, felügyeletek, pakoltak stb. Koncsár Andrea, Tóth Attila, Balogh Viktória, Prazsák Levi 

????

KÖSZÖNJÜK! 

❤️
❤️
❤️
❤️
❤️
❤️

És akkor amire talán mindenki a legjobban várt! 

????
????
????
????

A nap folyamán 809.792,- Ft-t sikerült összegyűjteni, ezzel támogatva Együtt Tomikáért – SMA1 – Galó Tamás Dominik Gyógyulásáért Alapítvány Zolgensma kezelését.

Köszönjük Mindenkinek, aki eljött, aki koncertet adott, sütött, felajánlott, sütizett, tombolázott, lufit vásárolt stb, ezzel támogatva a rendezvényünket és annak célját! 

Igyekeztünk Mindenkit megjelölni, ha mégis valakit kihagytunk bocsánat érte.