Bár elsődleges célunk a mozgásfogyatékkal, súlyos fejlődésbeli elmaradással küzdő gyerekek fejlesztési költségeinek támogatása, tisztában vagyunk vele, hogy a gyógyuláshoz vezető úton ennél is több segítségre van szükségük a gyerekeknek. A fejlesztőházakban a terapeuták által végrehajtott kezeléseken túl a habilitációban fontos szerepe van az otthon végzett fejlesztéseknek is. Ebben nagyon nagy segítséget nyújt egy speciális terápiás segédeszközruha, a Mollii Suit. Ez többek között segít a fájdalmak enyhítésében, az izmok ellazításában és aktiválásában, megakadályozza az izomsorvadást, valamint javítja a vérkeringést. Komplex támogatást nyújt azon gyerekek számára, akik fizikai fejlődésükben visszamaradottak, izomfájdalmakban, görcsökben és egyéb motoros károsodásokban szenvednek agyi bénulás, szklerózis multiplex, stroke, egyéb agysérülések, fibromyalgia vagy más fájdalommal járó szindrómák miatt, és nagyban megkönnyíti a szülők számára gyermekük otthoni ápolását. Az EXOPULSE Mollii Suit egy nadrágból, kabátból és levehető vezérlő egységből áll. Az egész testben 40 testizmot stimulál. A ruha enyhíti a krónikus fájdalmat. Biztonságosan és egyszerűen képes ellazítani a görcsös és feszült izmokat. Ezenkívül aktiválja az izmokat, hogy a páciens visszanyerje felettük az irányítást. Megakadályozza az izmok sorvadását, és a helyi vérkeringést is növelheti. A különleges fejlesztésű EXPOULSE Mollii Suit rendszeres használata emeli az általános életminőséget. Munkánk során már 3 ilyen speciális terápiás ruhát tudtunk vásárolni, melyekkel 3 gyermek fejlődését tudtuk nagyban elősegíteni.
Szeretnénk még több próbatételes kis harcos életminőségét javítani, és fejlődésbeli esélyeit növelni azzal, hogy hozzásegítjük őket ennek az eszköznek a viseléséhez, ezért köszönettel fogadunk minden támogatást, hozzájárulást erre a célra is!

Amennyiben Ön is támogatná Alapítványunk ezen törekvését, az alábbi számlaszámon tud hozzájárulni Mollii Suit eszközvásárlásunkhoz.

Az utalás közleményébe kérjük beírni: terápiás ruha
CsodaCsoport Alapítvány
10401983-50526970-69541012 (K&H Bank)
IBAN: HU80 10401983-50526970-69541012
SWIFT: OKHB HUHB